وارنا....آشپزی متفاوت

لقمه های پاکتی با نان تست

این لقمه های زیبا را با استفاده از ایده های مامی سایت که نجمای عزیز ارائه داده اند درست کرده ام.بسیار خوشمزه و عالی بود.

طرز تهیه :

من از یک بسته نان تست سه نان استفاده کردم. نان ها رو دو تا دو تا روی هم میگذاریم. و با وردنه روی آنها کشیده به طوریکه دو نان تست کامل صاف شده و به هم بچسبد. سپس با هر کاتر یا قالبی که در دسترس دارید قالب می زنید. . بعد این دایره های قالب زده شده را در سفیده تخم مرغ که از حالت لختگی درامده است می غلطانیم و سپس بلافاصله آنها را در پودر سوخاری می غلطانیم. پس از این مرحله نان های ما برای سرخ کردن آماده می باشند. در قابلمه  کوچکی که روغن ریخته و وقتی روغن داغ شد ، نان ها را در روغن سرخ می کنیم. مقدار روغن بهتر است به حدی باشد که  نان ها در آن غوطه ور شود. دو طرف نان ها کامل پف کرده و بالا می آید. پس از این مرحله نان ها را از روغن خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود. پس از سرد شدن با استفاده از چاقوی اره ای نان ها را از وسط برش می دهیم و سپس با موادی که می خواهیم پر میکنیم.

در اینجا من آنها را با مخلوطی از سوسیس ، فلفل دلمه ای ، قارچ و آویشن که آنها را در روغن تفت داده ام پر کرده ام.

البته اگر روی مواد مقداری پنیر پیتزا بریزید و چند دقیقه در ماکروفر قرار دهید تا پنیر روی آنها آب شود خیلی حالت زیباتری دارد و خوشمزه تر می شود.



برای حالت دوم که عکس آن را در زیر می بینید از روش دیگری استفاده کرده ام :

برای دومی هم از باقی مانده نان تست ها که قالب زده بودم (دورشان) استفاده کردم. به این صورت که سس سفید را به همراه مقداری خامه آماده کردم. سپس مقداری از این سس را کف پیرکس ریختم و سپس گوشه های نان را کامل کف ظرف چیدم.بعد مقداری از مخلوط سوسیس و قارچ و فلفل دلمه ای که آماده کرده بودم روی آن نان ها ریختم وبعد مقداری پنیر پیتزا و دوباره به همین ترتیب و برای لایه اخر سس سفید را کامل روی آن ریختم و با پنیر پیتزا پوشش دادم و بعد به مدت 20 دقیقه در فر قرار دادم . فوق العاده خوشمزه بود و همه اعضای خانواده بسیار خوششان آمد و لذت بردند.

+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و نهم تیر 1389ساعت 0:15  توسط وجیهه پورکار  | 

سالاد تبوله



این یه سالاد لبنانییه که من یه ذره تغییر دادم:

بلغور گندم      یک پیمانه

جعفری ساطوری    6 پیمانه

نعناع ساطوری       1/4 پیمانه

گوجه فرنگی ریز خرد شده   یک و نیم پیمانه

کاهو پیچ ریز خرد شده    یک و نیم پیمانه

پیازچه با ساقه سبز       8 بوته

آب لیموی تازه               نصف پیمانه

فلفل قرمز                   یک قاشق چایخوری

روغن زیتون                 نصف پیمانه

نمک                         به میزان لازم


طرز تهیه:

بلغور را تمیز کرده و می شوریم و 8 دقیقه می جوشانیم و در آبکش میریزیم و کمی آب سرد روی آن می ریزیم. زمانیکه آب بلغور کاملا کشیده شد در ظرفی ریخته، جعفری، گشنیز، نعناع و کاهوی ریز خرد شده را اضافه کرده سپس فلفل قرمز، نمک، آبلیمو ، روغن زیتون و گوجه فرنگی و پیازچه خرد شده را با بقیه مواد مخلوط کرده و خوب زیر و رو می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و تزئین می کنیم.

نکته:

من خودم این سالاد رو  با بلغور دانه ریز ترکیه درست میکنم ولی شما با هر بلغوری که در دسترس دارید می تونید درست کنید. فقط به این نکته توجه کنید که اگر از بلغور ترکیه استفاده میکنید ، نیازی به پختن ندارد و فقط آن را به مدت 30دقیقه خیس می کنید.

نکته 2: منظور از ساطوری شده ، خیلی ریز خرد شده است نه اینکه له شود!!:)

نکته 3: از زیتون کنسروی خرد شده . همچنین از خیار هم به مقدار کم می توانید در این سالاد استفاده کنید.

منتظر نظراتتون هستم . نوش جان

+ نوشته شده در  یکشنبه بیستم تیر 1389ساعت 0:33  توسط وجیهه پورکار  | 

آموزش برگ آناناسی از خیار

در اینجا یک آموزش ساده ولی بسیار زیبا و با کارایی زیاد در تزیین غذاها و میوه با خیار آموزش میدهم .برای اینکه راحت تر بتونید یاد بگیرید از عکس ها مرحله به مرحله که در حین انجام کار گرفته شده است، استفاده میکنم .

خیار باید گلخونه ای باشد و همچنین اندازه متوسط داشته باشه . خیار باید حدودا 10-15 سانتی متر باشد .از سر و ته خیار حدود 2-3 سانتی متر میاییم پایین .بعد برش های زیگ زاگی تا مرکز خیار میدهیم .این زیگ زاگ ها باید نزدیک به هم باشد .تعداد زیگ زاگ های نهایی حداقل 5 تا باید باشد. بعد دو طرف رو به ارامی از هم جدا می کنیم . توجه کنید که از یک خیار دو تا از این گل ها درست می شود . بعد آنها را داخل اب یخ حداقل به مدت 2 ساعت قرار میدهیم .هرچه بیشتر در اب قرار بدهید شکفتگی ان بیشتر میشود.


امیدوارم که بتونید استفاده کنید .






 

همون طور که در پست های قبل مشاهده میکنید، از این نوع خیار در تزیین رولت ها به زیبایی می توان استفاده کرد.

امیدوارم درست کنید و من رو هم از نتایج آن من رو هم با خبر کنید. 


+ نوشته شده در  شنبه نوزدهم تیر 1389ساعت 23:36  توسط وجیهه پورکار  | 

تزئینات رولت

در اینجا دو نوع تزیین رولت کوکو سبزی رو می تونید ببینید .البته به عکس های این پست اضافه میکنم چون تنوع تزیین رولت ها خیلی زیاد هست. از این نوع تزیین ها برای انواع غذاهای خشک نیز می تونید ایده بگیرید و استفاده کنید.

برگهای آناناسی که از خیار درست کردم ، کاربرد زیادی در تزیینات غذاها و البته بار میوه دارد که در پست بعدی آموزش میدم.


+ نوشته شده در  چهارشنبه شانزدهم تیر 1389ساعت 0:33  توسط وجیهه پورکار  | 

اولین پست

سلام ....

من فرهنگی بازنشسته هستم ..سالها مربی طرح کاد و کار و دانش بودم و چندسالی هست که مربی آشپزی و سفره آرایی و شیرینی پزی در فرهنگ سراهای تهران هستم ...

برای اولین پست این میز شام ساده تقدیم به شما :

غذاها : چاینیز با پلو پیازچه
شنیتسل مرغ
باقالی خورشت
سالاد تبوله
نازخاتون
سالاد فصل


+ نوشته شده در  سه شنبه پانزدهم تیر 1389ساعت 15:45  توسط وجیهه پورکار  |