X
تبلیغات
وارنا....آشپزی متفاوت

وارنا....آشپزی متفاوت

آموزش حلوای آرد گندم

مواد لازم:

آرد 1 کیلو                       زعفران آبکرده غلیظ  نصف استکان

شکر 750 گرم                 آب  4 لیوان

روغن 750 گرم                 گلاب  نصف لیوان

طرز تهیه:

آرد را که بهتر است از آرد نان سنگک باشد، سرخ کرده تا جایی که بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آن برگردد و کاملا سرخ شود.

نکته 1: برای خوب شدن حلوا سرخ شدن آرد است. یعنی باید آرد به حدی سرخ شود که رنگ آن خرمایی و عطر آن بلند شود ، در غیر اینصورت حلوا روغن نمی اندازد و خوش طعم نمی شود.

شکر را با آب مخلوط کرده و می جوشانیم تا شکر آب شود ، گلاب و زعفران را اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم. روغن را در تابه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم، وقتی آب شد ، آرد سرخ شده و الک شده را به آن اضافه می کنیم. به مدت 2 تا 3 دقیقه آرد و روغن را خوب هم می زنیم تا کاملا روغن به خورد آرد برود، حالا شربت خنک شده را به آن اضافه می کنیم و حرارت را خاموش کرده و خوب هم می زنیم تا شربت کاملا جذب حلوا شود و حلوا روغن بیندازد، در صورتی که مایع کمی شل بود به مدت 1 دقیقه روی حرارت می گذاریم. بعد حرارت را خاموش کرده و دو طرف ظرف را گرفته تکان می دهیم تا حلوا از ظرف جدا شود و روغن بیاندازد. بعد در ظرف کشیده و با پودر پسته، خلال بادام یا بادام پرک تزئین می کنیم.

نکته2:بعد از ریختن شربت، حلوا نباید زیاد روی حرارت بماند چون خشک می شود و شربت آن می سوزد.


+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و هفتم مرداد 1389ساعت 12:10  توسط وجیهه پورکار  | 

سفره مذهبی

آموزش سفره مذهبی داشتم و تصمیم گرفتم عکسشو برای کسانی که علاقمند هستند بذارم و امیدوارم که ازش استفاده لازم رو ببرید، البته اون روز کلاس خیلی شلوغ بود و من اصلا وقت چیدمان میز رو نداشتم، بنابراین اگه تزئین میز دارای اشکالاتی هست ندید بگیرین.

همان طور که در عکس می بینید از بالا به پایین میز : خرما که به سه صورت تو پر و نخل و به شکل گل تزیین  شده بود ، آجیل و نحوه بسته بندی آن البته در تعداد کم چون فقط برای آموزش بود ، شعله زرد و دو روش تزیین آن، حلوای آرد گندم، عدس پلو، پلو سفید، آش رشته ، توپ های پنیری و سینی سبزی خوردن که دور آن رولت های نان و پنیر گذاشته ام.

سعی میکنم که آموزش های همه این موارد را در پست های بعدی داشته باشم.

+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و هفتم مرداد 1389ساعت 11:52  توسط وجیهه پورکار  | 

تزیین سالاد الویه به شکل اردک

این نوع تزیین سالاد الویه برای تولد کودکان کاربرد زیادی داره و بچه ها خیلی خوششان میاد.

+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و یکم مرداد 1389ساعت 1:29  توسط وجیهه پورکار  | 

علت تاخیر

سلام منو ببخشید از اینکه نتونستم مطلب جدیدی براتون بزارم چون میخوام همراه با عکس باشه و هنوز خودم بلد نیستم وبا کمک دخترم اینکارو انجام میدادم و دخترم الان مهمان خانه خداست انشاالا از اواخر هفته دیگه دوباره کارو شروع میکنم قول میدم کارای خوبی بزارم
+ نوشته شده در  چهارشنبه ششم مرداد 1389ساعت 20:39  توسط وجیهه پورکار  |