وارنا....آشپزی متفاوت

ماهی شکم پر

مواد داخل ماهی شکم پر:

ماهی سفید درشت 1 عدد، گردوی چرخ شده 120 گرم، پیاز متوسط 1 عدد رنده شده، رب انار 1/2 پیمانه،  روغن مایع 2 قاشق غذاخوری، گشنیز خرد شده 1 پیمانه، نمک و فلفل به میزان لازم، گلپر ساییده 1 قاشق چایخوری، آبلیمو 1/2 پیمانه.

مواد مورد نیاز برای تهیه سس روی ماهی:

کره 50 گرم، آبلیمو یا آب نارنج 4 قاشق سوپخوری، نمک و فلفل کمی

طرز تهیه:

ماهی را شسته و با آبلیمو و نمک و فلفل مزه دار کرده و در یخچال به مدت 2 ساعت می گذاریم بماند. سپس از ظرف خارج کرده تا کمی خشک شود . بعد برای تهیه مواد داخل شکم ماهی ابتدا روغن را در ماهیتابه ریخته و پیاز را در آن می ریزیم و با حرارت ملایم کمی تفت می دهیم تا نرم شود ، بعد گردوی چرخکرده را اضافه می کنیم و تفت می دهیمبعد گشنیز خرد شده و رب انار ، نمک و فلفل و گلپر را اضافه می کنیم و تفت می دهیمسپس حرارت را خاموش کرده تا مواد خنک شوند، بعد مواد را داخل شکم ماهی می ریزیم و آن را می دوزیم و در سینی فر که با فویل پوشانده ایم و چرب کرده ایم می گذاریم و کمی زعفران آبکرده روی ماهی می مالیم و در فری که از قبل گرم کرده ایم با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت و نیم می گذاریم.

نکته: بعد از یکساعت پخت، از سسی که با کره آبکرده و آب نارنج یا آبلیمو و کمی نمک و فلفل آماده کرده ایم، هر 10 دقیقه یکبار رویش می دهیم تا هم ماهی خشک نشود و هم خوشمزه تر گردد. بعد از فر در آورده ، با نارنج و گوجه فرنگی تزئین می کنیم.


+ نوشته شده در  چهارشنبه هفدهم شهریور 1389ساعت 0:59  توسط وجیهه پورکار  |